Spotkanie Wielkanocne

AKTUALNOSCI > wydarzenia 2011

SPOTKANIE Z OKAZJI ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY

Na uroczyste śniadanie wielkanocne, zorganizowane w dniu 19 kwietnia br., Zarząd spółki zaprosił wielu gości i wszystkich pracowników spółki. Zaproszenie przyjęli i uczestniczyli w spotkaniu: posłowie Marek Suski (PiS) i Radosław Witkowski (PO), radny Wiesław Wędzonka (PO), przedstawiciele Komendy wojewódzkiej i miejskiej Policji, przedstawiciele wojska oraz 3 RPW. Jak zwykle, licznie uczestniczyli w spotkaniu pracownicy fabryki. Posługę duszpasterską sprawował ks. bp Stefan Siczek, który gościł w firmie już po raz drugi. Prezes Tomasz Nita złożył wszystkim gościom i pracownikom życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy oraz wszelkiej pomyślności dla naszych rodzin. Życzenia świąteczne złożyli załodze parlamentarzyści, radny oraz przedstawiciel policji. Ksiądz biskup dziękując za zaproszenie również złożył gościom i pracownikom życzenia z okazji świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Poświęcił przygotowane pokarmy, które zebrani spożyli w miłej atmosferze. Liderzy fabrycznej „Solidarności” w imieniu Zarządu Regionu Ziemi Radomskiej przekazali księdzu biskupowi Stefanowi okolicznościowy medal, wybity z okazji XXX - lecia działalności naszego Związku