Medale Dla Zwiazkowcow

AKTUALNOSCI > wydarzenia 2019

WYRÓŻNIENIA DLA ZWIĄZKOWCÓW

30 sierpnia br. w 39. rocznicę podpisania porozumień w Szczecinie i przededniu tejże rocznicy podpisania porozumień w Gdańsku, w trakcie tradycyjnego, rocznicowego spotkania związkowców „Solidarności” Fabryki Broni ŁUCZNIK – RADOM, honorowe wyróżnienia otrzymało 15. związkowców.
Wnioski dla wieloletnich pracowników przygotował i złożył przewodniczący Komisji Zakładowej „Solidarności” Zbigniew Cebula. ła Medalu pozytywnie rozpatrzyła wszystkie złożone wnioski. W trakcie uroczystości Prezydent Radosław Witkowski za szczególne zaangażowanie w pracę zawodową i społeczną oraz sławienie dobrego imienia Miasta Radomia wręczył Medal Herbowy Miasta Radomia n/w związkowcom: Mirosław Czajka (Galwanizer), Piotr Dygas (Konstruktor), Tomasz Grzyb (Operator OSN), Teofil Górski (Szlifierz-Ostrzarz), Rafał Kwiecień (Operator OSN), Artur Maciąg (Operator OSN), Mirosław Michalczewski (Ślusarz), Paweł Miętkowski (Ślusarz), Andrzej Mucha (Frezer), Dariusz Mirek (Operator OSN), Krzysztof Natorski (Ślusarz), Marian Skorża (Tokarz), Tomasz Zaręba (Operator OSN), Dariusz Zawadzki (Operator OSN), Marek Chmielewski (Hartownik).
Wszystkim wyróżnionym serdecznie gratulujemy.

ZDJECIA