Dzien Kobiet

AKTUALNOSCI > wydarzenia 2011

ŚWIĘTO KOBIET

Tradycyjnie, 8 marca w dniu Święta Kobiet podczas przerwy śniadaniowej odbyło się spotkanie członków KZ z członkiniami „Solidarności”. Przybyło na nie 24 panie. Na wstępie przewodniczący Zb. Cebula podziękował koleżankom za to, że są z nami na co dzień, za ich dobroć, wyrozumiałość, zaangażowanie i braterską miłość jaką darzą nas swoich kolegów. Zapewnił, że ich koleżanki Ewa Maj i Agata Szyderska godnie Je reprezentują we władzach Związku. Lider fabrycznej „Solidarności” w imieniu władz oraz wszystkich członków Związku złożył paniom życzenia zdrowia, pomyślności, radości, stałego uśmiechu na twarzy oraz spełnienia wszystkich marzeń. Obecni na spotkaniu mężczyźni odśpiewali paniom STO LAT. Wszystkie panie obdarowano jednakowymi podarunkami. Spotkanie było też okazją do poinformowania koleżanek o najbliższych zamierzeniach i działaniach Komisji Zakładowej.
Wcześniej, wszystkie pracujące w firmie 63 panie, po raz pierwszy w FB z tej okazji, zaproszono na spotkanie z dyrekcją firmy. Prezes T. Nita złożył paniom życzenia i obdarował upominkiem w postaci kosmetyków.